Ovidiu Hațegan a fost delegat la finala masculină a Jocurilor Olimpice de la Paris

Publicat: 08 08. 2024, 19:20
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat în camera VAR la finala masculină a Jocurilor Olimpice de la Paris. Meciul dintre Franța, vicecampioana mondială, și Spania, campioana europeană, va avea loc mâine seară.

Unul dintre cei mai buni oficiali români în finala la JO

Partida va fi condusă de la centru de brazilianul Ramon Abatti, ajutat de Rafael Alves și Guilherme Camilo. Cel de-al patrulea arbitru delegat este  Dahane Beida din Muntenegru, iar arbitru asistent de rezervă va fi Jerson Emiliano Dos Santos din Angola, potrivit eurosport.ro. 

În camera VAR, pe lângă arbitrul nostru se vor mai afla Tatiana Guzman din Nicaragua și David Coote din Anglia.

Meciul dintre Spania și Franța în cadrul probei de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice va fi pe 9 august, de la ora 19:00, ora României, pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Ovidiu Hațegan este singurul arbitru român delegat la finala de la Paris

Ovidiu Hațegan este singurul arbitru român care ne reprezintă la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Acesta a mai fost prezent și în ediția din 2016, de la Rio.

Comisia de Arbitri a FIFA a desemnat la începutul acestui an 89 de arbitri (21 de centrali, 42 de arbitri asistenți, 20 de arbitri pentru camera VAR și șase arbitri de rezervă) din 45 de țări pentru a oficia meciurile din cadrul turneului olimpic de fotbal Paris 2024.