Opt dintre suporterii „roș-albaștrilor” au fost arestați în Vama din Grecia. Ce au descoperit polițiștii în mașinile lor

Opt dintre suporterii „roș-albaștrilor” au fost arestați în Vama din Grecia. Ce au descoperit polițiștii în mașinile lor
Sursa foto: FCSB / Facebook

Opt dintre suporterii FCSB care își doreau să își susțină echipa favorită în meciul din această seară cu PAOK, au fost arestați imediat după ce au trecut vama în Grecia.

La meciul din această seară sunt așteptați mii de suporteri români

Meciul PAOK – FCSB va avea loc în această seară, de la ora 22:00, pe Toumba. Inițial, suporterii campioanei României au avut alocate 1.400 de bilete pentru meciul din etapa secundă din Europa League, însă vor fi mult mai puțini prezenți în această seară, transmite gsp.ro.

Motivul numărului mai mic de suporteri prezenți la duel este reprezentat de restricțiile impuse în Grecia privind galeriile oaspeților la meciurile de fotbal, dar și alte detalii legate de prezența suporterilor „roș-albaștrilor” pe stadionul din Salonic.

Fiecare suporter a plătit 27 de euro pentru biletul la confruntarea din această seară, la care se adăuga o taxă suplimentară de 5 euro, plus alte obligații.

Suporterii români prinși în Vamă vor fi judecați

Potrivit site-ului inpaok.com, miercuri seară, opt suporteri români au fost arestați după ce au intrat pe teritoriul Greciei. Polițiștii au oprit trei microbuze care circulau spre Salonic cu ultrași ce voiau să asiste joi la PAOK – FCSB. În urma controalelor făcute de autorități, cei opt suporteri au fost găsiți vinovați de posesia unor obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Fanii români au fost duși la Direcția de Poliție Serres, iar joi dimineața vor merge în fața Parchetului din Serres. În urma controalelor, autoritățile au găsit în posesia suporterilor un cuțit și un baston de polițist, obiecte interzise.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`