Olanda: Peste 80 de persoane, reținute cu ocazia meciului Ajax – PSG

Publicat: 18 09. 2014, 15:34
Foto: vivelaligue1.com

Peste 80 de persoane au fost reținue, miercuri, în Olanda, cu ocazia meciului dintre Ajax şi PSG, din etapa întâi a grupelor Ligii Campionilor, informează AFP.

Dintre acestea, 27 de persoane au fost reţinute la Amsterdam, în timp ce 56 de huligani francezi au fost reţinuţi la Utrecht.

„La Amsterdam, am arestat fani din ambele tabere, pentru tulburarea liniştii publice”, a declarat un purtător de cuvânt al polţiei.

Potrivit unui reprezentant al poliției franceze, la Utrecht, 56 de membri ai galeriei de la peluza Boulogne a stadionului Parc des Princes au fost arestaţi cu puţin timp înainte de a participa la o bătaie cu un grup de suporteri ultras locali.

„Am intervenit chiar înainte să înceapă o «luptă» între aceşti pseudosuporteri şi alţi huligani legaţi de clubul olandez FC Utrecht”, a spus acesta.

Echipa franceză Paris Saint-Germain a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în prima etapă a Grupei F a Ligii Campionilor. Oaspeţii au deschis scorul prin Cavani, în minutul 14, gazdele reuşind egalarea prin Schone, în minutul 74.