Oferta colosală venită din Arabia Saudită pe care Messi a refuzat-o. Cât ar fi primit starul argentinian

Oferta colosală venită din Arabia Saudită pe care Messi a refuzat-o. Cât ar fi primit starul argentinian
Sursa Foto: Hepta.ro

Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită, după ce a părăsit clubul de fotbal Paris Saint-Germain și înainte de a se alătura clubului Inter Miami, în Major League Soccer (MLS), scrie Agerpres.

Messi a primit o ofertă de 1,4 miliarde de euro din Arabia Saudită și a refuzat-o

Anmar Al-Haili, președintele clubului Al-Ittihad, este cel care a dezvăluit cifrele și care a confirmat oferta făcută starului argentinian.

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite”, a spus Al-Haili.

Președintele Al-Ittihat s-a declarat surprins „că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale”.

„Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii”, a mai spus el.

În decembrie 2023, Messi a vorbit despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în Arabia Saudită.

„Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat”, a spus starul argentinian.

„Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante”, a adăugat el.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`