O jucătoare din România o atacă pe Simona Halep: „Asta nu înseamnă că ești curat”

O jucătoare din România o atacă pe Simona Halep: „Asta nu înseamnă că ești curat”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Christopher Katsarov

Andreea Prisăcariu, numărul 444 mondial în tenisul feminin, a vorbit despre scandalurile de dopaj din tenis și a comentat în termeni tranșanți cazurile Jannik Sinner și Simona Halep.

Ce a spus Andreea Prisăcariu despre Simona Halep

Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a comentat situația în cadrul unui podcast.

„Ce m-a deranjat pe mine la Sinner e că s-a ascuns foarte mult timp. Gândiți-vă că e vorba de aprilie, parcă, nu? Când a fost el suspendat o zi, sau nu știu care a fost situația. Am citit, parcă, luna aprilie. În august a ieșit știrea.

Nu mă interesează ce greșeală a fost, cine a fost fizioterapeutul. Au fost steroizi? Au fost! Kyrgios a spus același lucru, chiar sunt de acord cu el, susțin tot ce a spus.

Shapovalov și-a spus și el punctul de vedere, a spus că sunt jucători care au fost tratați diferit. Asta nu înseamnă că nu toți au greșit. Au greșit toți cu o chestie. Și simona. Adică, OK, s-a scăzut sentința, dar tot a fost o sentință. Asta nu înseamnă că ești curat”, a spus Prisăcariu în cadrul podcastului „Business Philosophy”, potrivit Golazo.ro.

Simona Halep: Nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată

În martie, răspunzându-i lui Caroline Wozniacki după o declarație controversată a danezei, Simona Halep atrăgea atenția că TAS a atestat că nu a fost vorba despre dopaj în cazul său, ci despre „o contaminare de supliment”.

Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o. Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment.

Eu am luat doar 9 luni (n.r. de suspendare), pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, declara Simona Halep pentru Digi Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Ce părere are despre România un italian stabilit în Sibu? „Au încercat să mă trateze acolo ca un sclav”
23:04 - De ce nu se dă mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur. Explicația lui Raed Arafat
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”