„Numărul 10, în viaţa mea n-am văzut rezervă”. Ce spune Mitică Dragomir despre Ianis Hagi

Publicat: 26 06. 2024, 16:26
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Mitică Dragomir a susținut că nu cunoaște nicio echipă în fotbalul mare în care „numărul 10” să fie pe bancă. Pe de altă parte, el nu ar începe meciul cu Slovacia avându-l titular pe Ianis Hagi.

Cum vede Mitică Dragomir rolul lui Ianis Hagi la Națională

„Cu Slovacia aş lăsa prima echipă. Nu aş începe cu Ianis Hagi, deşi mi-a plăcut foarte mult (la meciul cu Belgia). Este o întrebare bună, jurnalistică. Numărul 10, în viaţa mea n-am văzut rezervă.

A jucat şi bine când l-a băgat. Noi suntem unici. Avem fumigene în noi. Bine că n-am jucat cu ungurii, că nu ne mai ţinea nimeni la gură. (…) Nu ştiu nicio echipă la care decarul să fie pe bancă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

România – Slovacia, miercuri, la EURO 2024

Amintim că România va întâlni Slovacia, miercuri, în cadrul Grupei E de la EURO 2024. Meciul se va disputa de la ora 19:00, în Frankfurt.

Echipa probabilă a României (4-3-3): Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Răzvan Marin, Marius Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Florinel Coman. Bancu, Răzvan Marin, Marius Marin ratează următorul meci dacă primesc, în partida cu Slovacia, cartonaș galben.

„Îmi place faptul că nu renunță niciodată. Nu vreau să vorbesc despre un jucător în special, mă tem de ei ca grup. Îmi fac griji pentru întreaga echipă, sunt un grup de jucători grozavi”, a declarat antrenorul Slovaciei, Francesco Calzona.