Nu se lasă! Gabi Tamaș, un nou scandal în Israel: Fundașul român s-a îmbătat și l-a sunat pe patron… Explicația fotbalistului e ANTOLOGICĂ

Nu se lasă! Gabi Tamaș, un nou scandal în Israel: Fundașul român s-a îmbătat și l-a sunat pe patron... Explicația fotbalistului e ANTOLOGICĂ
Foto: Hepta

Gabi Tamaș lovește din nou! Fundașul român ar fi participat la o petrecere organizată de un mare om de afaceri din Israel și acolo s-ar fi îmbătat din nou, potrivit surselor gsp.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: INIMA LUI JEAN PALER A CEDAT! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TIMP CE ERA PE STRADĂ!

Ba mai mult, s-ar părea că, beat fiind, fotbalistul lui Hapoel Haifa l-ar fi sunat pe Ioav Katz, patronul clubului, și i s-ar fi adresat în termeni foarte duri.

BRIGITTE NĂSTASE, BĂGATĂ ÎN OPERAȚIE! I-A SPART NASUL! E SCANDALUL ANULUI

De partea cealaltă, Tamaș ar susține că cineva de la petrecerea de Ziua Israelului i-a strecurat ceva în pahar, cu scopul de a-l instiga împotriva președintelui.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! ADIO, GHEORGHE TURDA! ANUNȚUL TRIST A FOST FĂCUT!

„Tamaș mi-a spus că i s-a pus o pastilă specială în alcool. E foarte bun ca jucător, ca om, dar are probleme și mă gândesc să-l trimit la tratament pentru a-l ajuta!”, a spus patronul.

Publicația reamintește că Gabi a aflat azi că începând de miercuri, 15 mai, va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, unde va fi totuși monitorizat de un reprezentant al autorităților.El va munci în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână.

Tamaș nu va mai avea voie să conducă 4 ani înIsraelși, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni, după isprava avută, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`