Novak Djokovic s-a enervat și a plecat în timpul unui interviu pentru BBC

Novak Djokovic s-a enervat și a plecat în timpul unui interviu pentru BBC
Foto: Hepta - Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA

Novak Djokovic (37 de ani, 2 ATP) a acordat un interviu la BBC imediat după victoria cu Holger Rune (21 de ani, 4 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-2.
Enervat de întrebările puse de jurnalistul englez legate de publicul de la Wimbledon, sârbul s-a ridicat și a plecat din timpul interviului.

Novak Djokovic s-a ridicat și a plecat din timpul interviului pentru BBC

Imediat după finalul meciului cu Holger Rune din optimile de finală de la Wimbledon, Djokovic a acordat un interviu pentru BBC, însă conversația a durat doar câteva minute.

Sârbul s-a arătat iritat de întrebările legate de publicul de la Wimbledon, s-a ridicat și a plecat, nu înainte de a-l „certa” pe jurnalistul englez și de a răspunde scurt la întrebările despre meciul cu Alex de Minaur din sferturi:

„Mai ai şi alte întrebări în afară de cele despre public? Eşti concentrat numai pe asta sau mai ai şi alte întrebări despre meci?”, a spus Djokovic, potrivit Hotnews.

Jurnalistul BBC a încercat să îşi justifice întrebările spunând că Djokovic a fost cel care a adus în discuţie conflictul cu publicul. „Asta e deja a treia întrebare. Am spus ce am avut de spus”, a continuat Djokovic.

Jurnalistul a pretins că fanii strigau prelungit «Ruuune»

Întrebat despre meciul cu Alex de Minaur din sferturi, sârbul a dat un răspun scurt, după care s-a ridicat și a plecat: „Abia aştept meciul. Va fi dificil. Mulţumesc”.

Rishi Prasad, jurnalistul care a condus flash-interviul de pe teren, a încercat să îl calmeze pe Djokovic spunându-i că strigătele fanilor nu erau huiduieli, ci încurajări pentru Rune, al cărui nume scandat de fani, „Ruuune”, poate suna fals-agresiv pentru adversar.

Novak Djokovic: Pentru toţi cei care au ales să îi trateze cu lipsă de respect pe jucători, în cazul ăsta pe mine: să aveţi o nooooaaapteee buuuunăăă! Nooooapteeee buuuună! Nooooapteeee buuuună!

Rishi Prasad: Cred că strigau prelungit «Ruuune», nu era o lipsă de respect la adresa ta.

Novak Dkokovic: Ascultă, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani, ştiu toate tertipurile, ştiu cum funcţionează. E în regulă, mă concentrez pe cei care sunt respectuoşi, care au plătit biletul pentru a se bucura de spectacol, pentru cei care iubesc tenisul şi îi apreciază pe jucători şi apreciază efortul lor. Am jucat într-o atmosferă mult mai ostilă, credeţi-mă. Nu mă puteţi atinge!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`