Nicolae Stanciu, făcut PRAF după plecarea la Al Ahli: „Un mercenar”; „Știe că nu e fotbalist”

Nicolae Stanciu, făcut PRAF după plecarea la Al Ahli: „Un mercenar”; „Știe că nu e fotbalist”
sursă foto: gsp.ro

Nicolae Stanciu, mijlocașul român în vârstă de 25 de ani, a plecat de la Sparta Praga și a ajuns la Al Ahli pentru 10 milioane de euro, potrivit gsp.ro.

Totuși, suporterii și presa din Cehia nu au primit cu prea mult entuziasm mutarea, astfel că l-au criticat pe român și i-au adus o sumedenie de injurii, deși a adus în conturile clubului o sumă semnificativă.

Câteva dintre reacțiile fanilor, atât din Cehia, cât și din România: „A uitat să câștige trofeul pe care l-a promis”, „Mă întreb ce a câștigat cu Sparta?”, „Un mercenar”; „A ales banii pentru că știe că nu e fotbalist. Daca era fotbalist, ajungea la o echipă tare și câștiga și mai mult decât la arabi”; „Un adevărat fotbalist, la vârsta de 25 de ani, alege să joace în Europa pentru orice echipă și să facă performanță, nu să meargă să se îngroape în nisip, în cimitirul elefanților”; „Pleci de la Anderlecht, unde nu jucai mai nimic, și vii la Sparta, unde începi cât de cât să te miști. Apoi pleci pentru bani la arabi și te irosești acolo”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`