Nicolae Ciucă, reacție după ce David Popovici a obținut bronzul la proba 100 metri liber. „O performanță incredibilă”

Publicat: 01 08. 2024, 00:32
Sursa foto: Inquam Photos / Colette Rochefort

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a felicitat pe David Popovici, după ce a obținut bronzul la proba de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris.

Înotătorul român a terminat cu timpul 47.49, locul unu fiind câștigat de chinezul Pan Zhanle, cu timpul de 46.40, iar pe locul doi fiind fostul campion mondial, australianul Chalmers Kyle, cu timpul 47.48.

Mesajul lui Nicolae Ciucă

„Bronz pentru David Popovici! O performanță incredibilă și în această finală de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris. David, ești un adevărat campion! Felicitări! ”, a scris președintele PNL pe pagina sa de Facebook.

Elisabeta Lipă, mesaj emoționant pentru David Popovici

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a publicat un mesaj superb pe contul ei oficial de Facebook, după ce David Popovici a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, proba de 100 metri liber.

„Magicul David Popovici a cucerit a doua medalie la Jocurile Olimpice, de data asta medalia de bronz la 100 metri liber! 🥉
După aurul olimpic la 200 metri liber, astă seară, sportivul nostru a intrat în cursă și a câștigat bronzul, luptând admirabil în “proba regină” a înotului.
Mulțumim, David, ai făcut mândră o națiune întreagă! 🙏🏼🇷🇴
Felicitări ție, antrenorului Adrian Rădulescu, preparatorului fizic Dragoș Luscan, părinților tăi, Federației Române de Natație și Pentatlon Modern FRNPM și clubului CS Dinamo Bucuresti!”, a scris Elisabeta Lipă pe pagina sa de Facebook.