Nadia Comăneci, despre controversa din finala olimpică de la sol: Sper să se găsească o soluție astfel încât toate cele trei gimnaste să primească medalia de bronz

Nadia Comăneci, despre controversa din finala olimpică de la sol: Sper să se găsească o soluție astfel încât toate cele trei gimnaste să primească medalia de bronz
Nadia Comăneci. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Alexander Scheuber

Nadia Comăneci a vorbit despre controversa din finala olimpică de la sol, joi, la sediul COSR, și și-a exprimat speranța că Tribunalul Federal Elvețian va găsi o soluție astfel încât toate cele trei sportive implicate – Ana Bărbosu, Sabrina Voinea și americanca Jordan Chiles – să primească medalia de bronz, transmite Agerpres.

Nadia Comăneci speră la o soluție prin care toate cele trei gimnaste să primească bronzul olimpic

Autoarea primului 10 perfect din istoria gimnasticii a vorbit despre procesul Sabrinei Voinea și despre controversele din finala de la Paris.

„Nu pot să spun prea multe pentru că este un proces în derulare la Tribunalul suprem vizavi de Sabrina Voinea şi ‘necălcatul’ în finala de la sol. Nu ştim dacă încă americanii au depus sau probabil vor depune până la sfârşitul zilei de 13 septembrie. Sunt anumite erori făcute care au surprins pe toată lumea acolo la arbitraj. Noi suntem sportivi, însă şi lumea mai greşeşte. Eu văd această întâmplare ca fiind constructivă, să vedem ce putem face ca să putem evita astfel de lucruri la viitoarele Jocuri Olimpice. Nu este normal ca toate cele trei gimnaste să sufere. Lucrurile s-au întâmplat într-un haos, sper să se găsească o soluţie astfel încât cele trei gimnaste să primească câte o medalie. Sper ca până la urmă se va găsi o soluţie, astfel încât cele trei gimnaste să primească câte o medalie”, a declarat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci: Mă bucur că am putut să fiu alături de fete

Fosta mare gimnastică spune că se bucură că a putut fi alături de „tricolore” la Jocurile Olimpice.

„Rămânem în jurul gimnasticii, pentru că asta ştim. Mă bucur că am putut să fiu alături de fete, să le motivez şi să le inspir la această ediţie a Jocurilor Olimpice şi sper că rezultatele lor şi munca pe care au depus-o în aceşti ani să motiveze generaţiile care vin. Eu încerc să fiu corectă vizavi de sport şi faţă de aceste fete care au lucrat foarte mult şi care trebuie să se înţeleagă că trebuie să fie respectate pentru munca pe care au făcut-o”, a mai declarat Nadia Comăneci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:58 - Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a fost găsită decedată într-un lac din Capitală
20:47 - Vasile Dîncu, despre achizițiile de lux făcute de Senat pentru protocol: Par costisitoare aceste lucruri, dar sunt, probabil, pentru întreg anul viitor, tot ceea ce vom avea pentru vizite oficiale (VIDEO)
20:46 - Două localități din județul Mureș sunt restricționate privind donarea de sânge. În zona au fost confirmate cazuri de infectare cu virusul West Nile
20:37 - Dîncu: „Nu cred că va fi un mare avantaj pentru PNL candidatura lui Iohannis la Senat, dată fiind încrederea pe care o mai mare” / Șansele ca PSD să voteze amendamentul ce-l ajută pe Iohannis (VIDEO)
20:15 - Cutremur în Indonezia! Un om a murit, iar alte peste 80 de persoane au fost rănite
20:10 - Buzoianu (USR): Am depus cerere la Comisia de Mediu să chemăm în audiere reprezentantul Apele Române, să dea explicații pe subiectul inundațiilor (VIDEO)
20:08 - Povestea impresionantă a cățelușului Piki, care și-a salvat stăpânul din calea inundațiilor. „E îngerul meu păzitor”
19:50 - Laurențiu Gîdei (PSD), despre Elena Lasconi: Încearcă să vândă brașoave tuturor. O aștept mâine la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți (VIDEO)
19:44 - Trei traficanți de droguri au fost prinși de procurorii DIICOT. Aceștia aveau asupra lor droguri în valoare de 200.000 de euro
19:26 - Adrian Cozma (PNL): Ciolacu a fost informat de serviciile speciale cu 24 de ore înainte că există riscul producerii unor inundații și n-a luat nicio măsură (VIDEO)