Motivul pentru care MM Stoica nu susține campania „Fii patron, nu antrenor” a suporterilor FCSB. Acesta îi ia apărarea lui Gigi Becali

Motivul pentru care MM Stoica nu susține campania „Fii patron, nu antrenor” a suporterilor FCSB. Acesta îi ia apărarea lui Gigi Becali
​Mitică Dragomir, atac la Mihai Stoica. „E slujitorul perfect, l-a spulberat pe Pițurcă” - sursă foto: captură YT

Mihai Stoica a vorbit despre campania „Fii patron, nu antrenor” inițiată de un supoerrter de la FCSB, prin care vrea ca Gigi Becali să rămână doar patron.

Ce de Stoica nu susține campania

Hans Gruber este pseudonimul patronului, dar nu vrea să își spună numele real. Mihai Stocai, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-a criticat pentru acest fapt și a spus care este motivul pentru care nu îi susține campania, conform Prosport.

„Câți au protestat, 4 (n.r. oameni)? Băiatul ăla care a inițiat (n.r. campania) ar fi bine să-mi dea cartea înapoi. I-am împrumutat o carte. E pe Facebook cu pseudonim, că n-are curaj să iasă cu numele lui. Bravo lui, foarte frumos, dar să-mi dea cartea, că în oameni care țin o carte doi ani n-am încredere.

(n.r. Dar și Sergi Lopez scrie sub pseudonim pe Facebook) Sergi Lopez e talent mare. E cel mai tare influencer din istorie. Eu n-am mai întâlnit așa ceva, poate doar pe Vochin. (n.r. Hans Gruber) Are față, dar să-mi dea cartea înapoi. E biografia lui Roy Keane. Ce mișcări o să facă ăsta (n.r. ironic)!”, a declarat Mihai Stoica.

Relația dintre Stoica și Becali

Mihai Stoica are o relație bună, când este la FCSB, dar și rea, atunci când nu mai activează la FCSB, cu Gigi Becali.

Cel mai mare conflict dintre ei a fost când Becali l-a jignit pe Stoica. „Mi se rupe mie de tine, că acum zic ce mi se rupe. O cauţi cu lumânarea, om mai obraznic ca tine nu există în fotbalul românesc. Eşti prea obraznic, te mănâncă pielea. O să fii un nimeni toată viaţa ta”, a spus Becali.
Mihai Stoica i-a oferit un răspuns pe măsură spunând că el nu se va mai întoarce niciodată la Steaua, cel puțin nu cât timp va fi Becali acolo.

„Nu vreau să vin la Steaua cu tine. Auzi, băi, expresiile astea să le foloseşti cu alţii, nu cu mine. Că nu am pascut oile cu tine. Cu mine nu-ţi merge cu ameninţări d-astea. Dacă tu eşti cineva, mai bine sunt eu nimeni.

Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea”, i-a răspuns Stoica.

Acum că Mihai Stoica a revenit la FCSB se înelege foarte bine cu Becali.

„Îi mulţumesc fratelui meu mai mare Gigi Becali pentru că nu m-a lăsat să le răspund celor de la Astra pentru acele declaraţii”, a mai transmis Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)