Moment spectaculos cu românca Nadia Comăneci purtând flacăra olimpică alături de Nadal, Serena Williams și Carl Lewis

Publicat: 27 07. 2024, 08:43
Nadia Comăneci alături de Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis, sursă foto: Facebook

Nadia Comăneci a fost una dintre marile surprize ale organizatorilor Jocurilor Olimpice de la Paris, ea aflându-se alături de Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis în ambarcaţiunea care a dus torţa olimpică pe Sena, spre Grădinile Tuileries.

Nadia Comâneci a fost una dintre surprizele serii

Conform tradiţiei, defilarea sportivilor a fost deschisă de delegaţia Greciei şi a fost încheiată de cea a Franţei. Delegaţia României a defilat şi ea pe Sena. Purtătorii drapelului României au fost soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc.

Punctul de pornire a fost Podul Austerlitz, iar parada a trecut pe lângă catedrala Notre Dame, Luvru şi s-a terminat în Piaţa Trocadero de lângă Turnul Eiffel. Ceremonia a durat aproape patru ore. Rapperul american Snoop Dogg a făcut și el senzaţie pe străzile din Paris.


Zinedine Zidane i-a predat ştafeta ultimului purtător al torței – spaniolul Rafael Nadal. Când toţi credeau că spectacolul se apropie de final, au venit noi surprize. Pe ambarcațiune, alături de Nadal și-au făcut apariția și Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis. “Momente emoţionante şi memorabile“, a scris Nadia în social media, după prezenţa la Paris.