Moment spectaculos cu românca Nadia Comăneci purtând flacăra olimpică alături de Nadal, Serena Williams și Carl Lewis

Moment spectaculos cu românca Nadia Comăneci purtând flacăra olimpică alături de Nadal, Serena Williams și Carl Lewis
Nadia Comăneci alături de Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis, sursă foto: Facebook

Nadia Comăneci a fost una dintre marile surprize ale organizatorilor Jocurilor Olimpice de la Paris, ea aflându-se alături de Serena Williams, Rafael Nadal şi Carl Lewis în ambarcaţiunea care a dus torţa olimpică pe Sena, spre Grădinile Tuileries.

Nadia Comâneci a fost una dintre surprizele serii

Conform tradiţiei, defilarea sportivilor a fost deschisă de delegaţia Greciei şi a fost încheiată de cea a Franţei. Delegaţia României a defilat şi ea pe Sena. Purtătorii drapelului României au fost soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc.

Punctul de pornire a fost Podul Austerlitz, iar parada a trecut pe lângă catedrala Notre Dame, Luvru şi s-a terminat în Piaţa Trocadero de lângă Turnul Eiffel. Ceremonia a durat aproape patru ore. Rapperul american Snoop Dogg a făcut și el senzaţie pe străzile din Paris.


Zinedine Zidane i-a predat ştafeta ultimului purtător al torței – spaniolul Rafael Nadal. Când toţi credeau că spectacolul se apropie de final, au venit noi surprize. Pe ambarcațiune, alături de Nadal și-au făcut apariția și Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis. “Momente emoţionante şi memorabile“, a scris Nadia în social media, după prezenţa la Paris.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`