Moment inedit în una dintre cele mai tari partide de la Wimbledon. Vizibil nervos, tatăl lui Rafa Nadal i-a cerut fiului său să abandoneze meciul cu Taylor Fritz (VIDEO)

Publicat: 07 07. 2022, 14:21
Foto: captură video Twitter / Simon Häring

Rafa Nadal și Taylor Fritz au oferit una dintre cele mai spectaculoase partide de la Wimbledon 2022, în faza sferturilor de finală, iar reprezentanția de gală din teren a fost însoțită de un moment mai puțin întâlnit în tenisul mare, cu tatăl superstarului spaniol în rol de protagonist.

Rafa Nadal, jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istoria tenisului, a câștigat primele două turnee majore ale anului, Australian Open și Roland Garros, și este în semifinale la al treilea, Wimbledon, după un sfert de vis cu Taylor Fritz, campionul de la Eastbourne, pe care l-a învins în cinci seturi cu tiebreak în decisiv.

Tatăl lui Rafa Nadal i-a cerut fiului său să abandoneze meciul cu Taylor Fritz

Prestația superstarului spaniol a fost marcată de o accidentare în zona abdominală, una care i-a creat o mulțime de probleme în prima jumătate a meciului, mai ales în momentele în care trebuia să servească.

Sebastian Nadal, tatăl marelui tenismen, a fost surpins de camerele de filmare în timp ce îi cerea fiului său să abandoneze meciul și să se retragă din turneu. Sora lui Rafa, Maria Isabel, și agentul jucătorului îi transmiteau indicații similare.

La conferința de presă pe care a susținut-o după meci, Rafa Nadal a confirmat că i s-a cerut din lojă să se retragă.