Moment emoționant pentru „tricolori”. Jucătorii naționalei s-au bucurat alături de familiile lor

Moment emoționant pentru „tricolori”. Jucătorii naționalei s-au bucurat alături de familiile lor
Foto: Hepta.ro / SportPictures / SPORT PICTURES

În cantonamentul de la Wurzburg, Germania, echipa națională de fotbal a României a avut parte de un moment de-a dreptul emoționant, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

Reîntâlnire emoționantă pentru „tricolori”

După aproximativ o lună de cantonament intens, „tricolorii” au avut parte de un moment de-a dreptul emoționant. Aceștia s-au reîntâlnit cu familiile lor să petreacă câteva ore alături de persoanele dragi.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze”, a transmis Federația Română de Fotbal.

Întâlnirea dintre „tricolori” și familiile lor a fost planificată încă dinainte ca aceștia să ajungă în Germania.

Momentul a fost de-a dreptul emoționant pentru fiecare în parte, existând și lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi.

„Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi”, a mai transmis FRF.

Naționala României a fost învinsă de Belgia sâmbătă seara în a doua etapă din Grupa E la EURO 2024, în Germania, scor 0-2.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`