Mitică Dragomir, revoltat după ce a auzit ce pensie ia Helmut Duckadam: „O bătaie de joc! Cum să nu-i dai măcar 10.000 de lei?”

Publicat: 27 09. 2024, 13:11
Helmut Duckadam. Sursa foto: Captură video - TVR / YouTube

Dumitru Dragomir s-a arătat revoltat de pensia pe care o primește Helmut Duckadam. „Eroul de la Sevilla” încasează 1.800 de lei de la Ministerul de Interne. Dragomir i-a cerut premierului Ciolacu să facă ceva pentru ca marii fotbaliști să fie recompensați cum se cuvine.

Dragomir, revoltat de pensia pe care o primește Duckadam

„Nu toți reușesc. Poți să ai multă minte. Am văzut multimilionari care acum mor de foame. Nu și-au dat salarii mari. Și au ajuns la bătrânețe să nu aibă o pensie ca lumea.

Au intrat în colaps cu societățile. Ia să fi luat un salariu de 20.000 de dolari la o firmă care mergea și să plătești la stat 7-8 mii de dolari. Cum am plătit eu 10 ani 6500 de euro pe lună.

La bătrânețe, pensia nu ți-o ia nimeni. Eu nu pensia specială o am mare. Am unde am contribuit eu. Și Dinu bănuiesc că are pensie bună. Duckadam? Băi, lui Duckadam să nu îi dai 10.000 de lei?”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik, punctând că lui Duckadam ar fi trebuit să i se facă statuie.

Duckadam, operat recent pe cord deschis

Amintim că Helmut Duckadam (65 de ani) a fost operat recent pe cord deschis la Spitalul Universitar de Urgență din București.

„A reușit, acum vedem mai departe. Durează recuperarea… e grea de tot, dar asta e. Totul a fost în parametri, acum vedem mai departe”, a spus fostul mare internațional.

Pe 7 mai 1986, Duckadam a apărut patru lovituri de la 11 metri în finala de la Sevilla, Barcelona – Steaua, și a adus în, Ghencea, Cupa Campionilor Europeni.