Mircea Sandu, mărturisiri emoționante după ce a fost diagnosticat a treia oară cu cancer: „Pentru asta lupt să trăiesc”

Mircea Sandu, mărturisiri emoționante după ce a fost diagnosticat a treia oară cu cancer: „Pentru asta lupt să trăiesc”
Sursa foto: Captură

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost diagnosticat cu cancer pentru a treia oară, însă mărturisește că luptă pentru a-și vedea nepoții și chiar strănepoții. Aflat în Franța de mai mulți ani, Mircea Sandu menționează că, deși se simte bine în general, dorința de a fi alături de familia sa îl motivează să continue lupta împotriva bolii, relatează Playsport.ro.

Mircea Sandu: „Pentru asta lupt să trăiesc. Pentru nepoți”

Mircea Sandu împreună cu soția sa se bucură de viața de bunici și încearcă să profite la maximum de fiecare moment alături de cei mici. Nepoții lor au între 11 și 15 ani, iar Sandu spune că așteaptă cu nerăbdare ziua în care vor veni și strănepoții.

„Trăim în mare parte o viață liniștită și frumoasă, de bunici, eu și soția mea, și când o fi cazul, și de străbunici… mai așteptăm un pic. Pentru asta lupt să trăiesc. Pentru nepoți. Trăiesc cu speranța în suflet că voi ajunge să-mi cunosc și strănepoții”, a spus Mircea Sandu pentru cancan.ro.

Deși se confruntă cu lupta împotriva bolii, Mircea Sandu, la vârsta de 71 de ani, se consideră un om norocos care se bucură de viață. Mergând mult pe jos și păstrând un spirit tânăr, Sandu consideră că atitudinea pozitivă joacă un rol crucial în bunăstarea sa.

Mircea Sandu nu va participa la meciurile naționalei de fotbal din noiembrie: „Le voi urmări de la televizor”

Mircea Sandu nu va putea asista la meciurile naționalei de fotbal din noiembrie din cauza diagnosticului său, dar spune că preferă să rămână în Franța în această perioadă, unde se simte mai confortabil în sezonul rece.

Cu amintiri bogate din timpul mandatului său de președinte al federației, el consideră că prezența sa la evenimentele sportive a rămas în trecut, iar în prezent se concentrează pe a-și îndeplini visurile personale.

„Nu ajung la meciurile naționalei de fotbal, cele din noiembrie. Le voi urmări de la televizor. Adunate am câteva mii de meciuri la care am participat ca președinte al federației, cel puțin la organizarea lor, cu juniori, cu tineret, cu seniori. N-am mai fost de ceva vreme la un asemenea eveniment, dar aleg să rămân în Franța în perioada asta, mai rece. Iarna e mai plăcut, mai cald în Franța decât în țară și prefer să vin în țară în perioada de vacanță a copiilor, mai exact vara, decât iarna!”, a declarat Mircea Sandu pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`