Mircea Sandu, la DNA: Ne susținem nevinovăția prin actele pe care le avem

Publicat: 31 10. 2011, 13:40
Foto: B1 TV

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, la sediul DNA, că atât el cât şi ceilalţi componenţi ai Comitetului Executiv al FRF îşi susţin nevinovăţia în dosarul excluderii Universităţii Craiova, prin actele pe care le au.

Este aceeaşi rezoluţie pe care au primit-o şi ceilalţi colegi ai mei din Comitetul Executiv. Noi ne susţinem nevinovăţia prin actele pe care le avem, respectiv statutul FIFA, statutul FRF, actul de decizie al Comitetului Executiv, iar în final vom vedea ce se întâmplă. Nu ştiu de ce a ajuns acest caz la DNA, pentru că legea de funcţionare a DNA se referă la corupţie. Acum o să vedem ce se întâmplă”, a spus Mircea Sandu.                       

În legătură cu decizia excluderii Universităţii Craiova, Mircea Sandu a spus că este una „corectă, statutară”, pe care o va apăra „până în pânzele albe”.

În dosarul excluderii Universităţii Craiova au fost puse sub învinuire Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sunt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi de alţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare.

Mircea Sandu, audiat la DNA: Ne susținem nevinovăția

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />