Mircea Lucescu și-a dat acordul pentru a prelua naționala, anunță FRF: „E făcător de minuni”

Mircea Lucescu și-a dat acordul pentru a prelua naționala, anunță FRF: „E făcător de minuni”
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Mircea Lucescu și-a dat acordul pentru a deveni noul selecționer al echipei naționale de fotbal, a anunțat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, la Fanatik, potrivit Spotmedia.ro.

Mircea Lucescu e „făcător de minuni”

Cel mai titrat antrenor român ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

„Mircea Lucescu a făcut minuni în fotbalul românesc. E făcător de minuni. Nu cred că mă poate contrazice cineva când spun că el a calificat România la EURO ’84 din cea mai grea grupă din istoria fotbalului românesc. Rămâne un 1% înainte de semnarea contractului. Așteptăm săptămâna viitoare un răspuns final. Nici nu au fost negocieri. S-a discutat despre un singur lucru: crezi sau nu crezi că poți duce echipa asta mai departe? Și sunt foarte puțini oameni care cred”, a declarat Andrei Vochin.

Mircea Lucescu a mai fost selecționer la națioanala României

Mircea Lucescu a mai condus echipa națională în perioada 1981-1986, când a adunat 24 de victorii, 19 remize și 15 înfrângeri. De-a lungul carierei de antrenor a adunat 36 de trofee și este cel mai titrat român din acest punct de vedere.

„Il Luce” a fost și selecționer al Turciei, între august 2017 și februarie 2019, și a înregistrat 4 victorii, 6 remize și 7 înfrângeri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră