Mircea Lucescu se operează tot în Ucraina, la Kiev

Mircea Lucescu se operează tot în Ucraina, la Kiev
Conferință de presă la sediul Federației Române de Fotbal în care este prezentat Mircea Lucescu ca fiind noul antrenor al echipei naționale de fotbal, în București, 6 august 2024. Inquam Photos / George Călin

Mircea Lucescu se va opera din nou la șold, de această dată cel drept, și va suferi intervenția chirurgicală tot în Ucraina, la Kiev, potrivit Digisport.ro.

Mircea Lucescu se operează în octombrie, în Ucraina

În 2023, actualul selecționer al naționalei s-a operat de coxartroză la șoldul stâng. Acum urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală similară la cel drept.

Operația este programată pentru luna octombrie, după dubla pe care o va disputa România în Liga Națiunilor, în Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie).

De altfel, planificată inițial pentru începutul toamnei, Lucescu și-ar fi amânat operația tocmai pentru că a preluat echipa națională.

Cel mai titrat antrenor român va fi operat tot în Ucraina, la Kiev, deoarece a fost mulțumit de felul în care a decurs intervenția la șoldul stâng.

Debut perfect în noul mandat la cârma naționalei

Revenit la cârma primei reprezentative după 38 de ani, „Il Luce” a avut parte de un start de succes în noua campanie de Liga Națiunilor.

„Tricolorii” au început cu un 3-0 autoritar în Kosovo, iar apoi și-au câștigat și partida de la București, 3-1 cu Lituania. Astfel, România s-a instalat rapid la conducerea unei grupe din care mai face parte și Cipru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)