Mircea Lucescu s-a ținut de promisiune! A fost prezent la meciul de pe arena Arcul de Triumf: „Este extraordinar ceea ce văd”

Publicat: 15 08. 2023, 10:29
Mircea Lucescu / Foto: Hepta.ro

FC Botoșani a pierdut partida contra celor de la Dinamo, scor 0-1, din etapa a cincea din SuperLiga României. La meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a fost prezent și Mircea Lucescu, după cum i-a promis lui Ovidiu Burcă.

Mircea Lucescu s-a ținut de promisiune

„O echipă care a promovat și o Liga 1 este altceva față de Liga 2. Este extraordinar ceea ce văd, atmosfera de pe stadion. Văd că începe să fie o competiție între galerii. Este un lucru extrem de important, suporterii pot ajuta ca nivelul campionatului să crească.

Legat de Dinamo nu pot să-mi fac o impresie după doar un singur meci. Le-am spus că trebuie să aibă răbdare, mai ales că nu sunt bani așa cum toată lumea și-ar dori să aibă.

Este superb (n.r. Arcul de Triumf), nu arată așa cum am vrea noi, dar cred că e și greșeala jucătorilor care folosesc diferite crampoane.

Campionatul e lung, sunt foarte multe echipe care să bat pentru titlu. E destul de echilibrat campionatul, nu văd o echipă care se apere și alta să atace.

Apreciez ce a făcut aici, dar în continuare spun că nu se poate face peste noapte o echipă”, a declarat Mircea Lucescu, notează digisport.ro.