Minut de reculegere în memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din Spania

Minut de reculegere în memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din Spania
Foto: mid-day.com

Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat, vineri, că în acest week-end se va ţine un minut de reculegere în memoria lui Tito Vilanova, la toate meciurile din primul şi al doilea eşalon din Spania.

„LFP anunţă că se va ţine un minut de reculegere la toate meciurile din etapa 35 a Liga BBVA şi etapa 36 a Liga Adelante, în memoria lui Tito Vilanova”, anunță liga spaniolă.

FC Barcelona a anunţat că fanii vor avea la dispoziţie, sâmbătă şi duminică, un spaţiu la tribuna principală a stadionului Camp Nou, pentru a-l omagia pe Vilanova.

Ceremonia religioasă va avea loc luni, la catedrala din Barcelona, transmite AFP.

Federaţia spaniolă a deplâns, pe site-ul oficial, moartea lui Vilanova, adăugând că este de acord ca la toate meciurile din Spania să se ţină un minut de reculegere în acest week-end şi ca jucătorii să poarte banderole negre.

Tito Vilanova, care a fost nevoit să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă, a murit vineri, la Barcelona, la o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Vilanova era internat de vinerea trecută în spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seară a fost operat, intervenţie după care starea sa s-a agravat rapid.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`