Mihai Leu, primele declarații după ce a ajuns la spital: Nu mai merg la Raliu

Mihai Leu, primele declarații după ce a ajuns la spital: Nu mai merg la Raliu
Sursa foto: Captura video

Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni din București. După o intervenție chirurgicală efectuată la Hunedoara pentru o complicație legată de cancerul de colon, medicii au decis să-l transfere la o unitate medicală din București.

Cunoscutul campion de box și raliu a transmis prin intermediul unei postări pe Facebook că se simte în siguranță și este îngrijit adecvat de personalul medical.

„Se pare că e totul în regulă. Acum să vedem. Sper să mă refac repede. Nu mai merg la Raliu acum, merg la viteză în Coastă și la Super Rally. Mă simt foarte bine, a apărut așa doar o mică problemă. Am făcut puțină febră și d-asta am venit urgent la domnul profesor Irinel Popescu, la București. Mă simt foarte bine, e totul ok. Sunt pe mâini bune, ale domnului profesor Irinel Popescu, cu care am o relație specială de când am fost operat de dânsul, în 2014.

Am încredere totală în domnul profesor”, a mărturisit Mihai Leu, în urmă cu puțin timp, pentru publicația cancan.ro.

Mihai Leu se luptă cu cancerul de colon din 2014, când a fost diagnosticat pentru prima dată. De-a lungul anilor, a suferit multiple intervenții chirurgicale, inclusiv două operații majore în primele luni de tratament. Acum, la vârsta de 55 de ani, acesta continuă să lupte cu această boală severă, demonstrând o reziliență remarcabilă.

Înainte de a fi diagnosticat cu cancer, Mihai Leu a avut o carieră de succes atât în box, cât și în raliuri. A câștigat titlul mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997 și s-a retras neînvins din box din cauza unei accidentări. Ulterior, s-a dedicat competițiilor de raliu, unde a obținut titlul național în 2003 și trei titluri naționale la Viteză în Coastă. Aceste realizări subliniază versatilitatea și determinarea lui în fața oricărui obstacol, inclusiv problemele de sănătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`