Mesajul superb al lui Mbappe, după ce Franța s-a calificat în semifinalele EURO 2024: „Sunt foarte fericit pentru echipă mai presus de toate”

Mesajul superb al lui Mbappe, după ce Franța s-a calificat în semifinalele EURO 2024: „Sunt foarte fericit pentru echipă mai presus de toate”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Robert Michael

Kylian Mbappe a transmis un mesaj superb după ce Franța s-a impus în fața Portugaliei, vineri, 5 iulie, la Hamburg, și s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal EURO 2024.

Ce a transmis Mbappe după calificarea Franței în semifinalele EURO 2024

„Întotdeauna am spus înaintea multor competiţii, cel mai important lucru este să câştigăm, oamenii au crezut că este o glumă, dar acum iată-ne: am marcat un singur gol, dar suntem în semifinale şi sunt în continuare foarte fericit.

Desigur, sper că voi ajuta echipa în semifinală, dar sunt foarte fericit pentru echipă mai presus de toate”, a spus căpitanul selecționatei Franței.

Făcând referire la ineficacitatea Les Bleus de la debutul EURO 2024, starul francez a spus „Nu vreau să vă spun prostii, la vestiar nu ne-am gândit prea mult la faptul că nu marcasem”.

„Este cert că mâine vom continua să ne uităm puțin în această problemă, păstrând în același timp această soliditate defensivă.

Suntem foarte fericiţi, este foarte greu să repetăm performanţele, să fim în ultimul careu. Suntem în continuare acolo, aşa că vom încerca să ne recuperăm şi să ne pregătim încet pentru meciul cu Spania”, a adăugat Kylian Mbappe.

Franța s-a calificat în semifinalele EURO 2024

Franța s-a impus superb în fața Portugaliei vineri seara, 5 iulie, la loviturile de departajere, pe Volksparkstadion din Hamburg, scor 5-3.

În semifinalele EURO 2024, Franța se va confrunta cu Spania. Meciul este programat marți seara, 9 iulie, la Munche, de la ora 22:00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)