Mesajul postat de avocata lui Bogdan Socol după anunțul decesului comentatorului sportiv: „Viața e plină de coincidențe”

Mesajul postat de avocata lui Bogdan Socol după anunțul decesului comentatorului sportiv: „Viața e plină de coincidențe”
Sursa Foto: Facebook/ Bogdan Socol

Bogdan Socol a decedat după ce a suferit un șoc hipotermic. În vârstă de 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din țară, își descoperise pasiunea pentru înot în ape înghețate și se pregătea în acest sens, dar i-a fost fatal.

Mesajul avocatei lui Bogdan Socol

În ultima perioadă, jurnalistul a publicat mai multe clipuri în care se expunea temperaturilor extreme, în zăpadă sau în apă rece.

Silvia Uscov, avocata lui Bogdan Socol, Silvia Uscov, a transmis un mesaj pe rețelele sociale în care își exprima regretul față de tragicul incident, potrivit sport.ro.

„Tot așteptam să nu se confirme vestea că jurnalistul și comentatorul sportiv Bogdan Socol a decedat la 42 de ani ca urmare a unui șoc hipotermic…

De ceva vreme începuse să înoate în ape înghețate și posta adesea despre noua provocare care i-a fost astăzi și ultima încercare de a doborî bariere.

L-am cunoscut în pandemie, când a scris unul dintre articolele care îmi plac cel mai mult „Silvia Uscov, pasărea Colibri care își face treaba în jungla încălcării drepturilor în România”, pe când pierdusem la CCR lupta cu Legea 55.

Între timp îmi devenise și client, într-un proces pe daune de imagine cu unul dintre foștii lui manageri de la o televiziune. Câștigasem în primă instanță și aveam termen în apel pe 25 aprilie.

Ieri îmi scrisese un comentariu la cea mai recentă postare și, cum scriam și acolo, viața e plină de coincidențe, iar postarea mea avea legătură tot cu sportul.

Drum lin spre ceruri, Bogdan! Să comentezi acolo cele mai tari meciuri între toate legendele lumii pentru că știu că asta ți-a plăcut cel mai mult”,  a scris Silvia Uscov pe contul de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`