Mesajul emoționant al echipei naționale de fotbal pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Paris. Radu Drăgușin: „Duceți România cât mai sus”

Publicat: 26 07. 2024, 11:56
Foto: Facebook @ Radu Dragusin

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 încep vineri, 26 iulie, în condiții de securitate maximă, fiind aproximativ 50.000 de militari și polițiști care vor împiedica orice posibil pericol.

Cu această ocazie, echipa națională de fotbal a transmis un mesaj sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice 2024.

Tricolorii naționalei de fotbal, mesaj emoționant pentru sportivii români de la JO 2024

Fotbaliștii tricolori le-au transmis un mesaj de încurajare sportivilor care reprezintă România la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Dragi sportivi români,

Pentru noi, jucătorii echipei naţionale de fotbal a României, Euro 2024 a fost cea mai frumoasă experienţă din carieră. Acum, înaintea Jocurilor Olimpice, cea mai importantă competiţie pentru fiecare dintre voi, vă dorim să aveţi şi voi parte de momente de neuitat şi să duceţi România cât mai sus.

Mult succes în lupta pentru medalii! Hai România!”, este mesajul echipei naționale de fotbal a României, iar mesagerul a fost chiar Radu Drăgușin.

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor debuta vineri seara, 26 iulie, cu o ceremonie desfășurată în premieră în afara unui stadion, pe fluviul Sena. Circa 326.000 de spectatori vor asista la această ceremonie, estimată să dureze patru ore. Dintre aceştia 222.000 au primit bilete gratuite, iar 104.000 au plătit tichete pentru cheiurile joase.

De asemenea, ceremonia îi va aduce împreună pe Celine Dion, Lady Gaga și Snoop Dogg.