Meniu bizar la restaurantul lui Cosmin Olăroiu din Dubai. Mitică Dragomir: „Nu vezi nici prin filme!”

Meniu bizar la restaurantul lui Cosmin Olăroiu din Dubai. Mitică Dragomir: „Nu vezi nici prin filme!”
Cosmin Olăroiu. Sursa foto: Hepta - ImagineChina / Imaginechina

Cosmin Olăroiu, tehnicianul de la Sharjah, e co-proprietar la un restaurant de lux din Dubai, la care se servește o delicatesă ce conține coadă de elefant. Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Dragomir, pentru Fanatik. Fostul șef LPF a spus că Olăroiu e co-proprietar „la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul”.

Dragomir, despre restaurantul lui Olăroiu din Dubai

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. (…)

Protipendadă, ambasadele, trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie. Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme, fiul meu a văzut toate marile hoteluri și restaurante ale lumii, a spus că restaurantul lui Oli e cel mai tare din lume”, a susținut Dumitru Dragomir.

Potrivit surselor Fanatik, Olăroiu s-a asociat cu brandul libanez ”Amelia Beirut”, un restaurant de milioane de euro care are o bucătărie peruană și japoneză, cu influențe mediteraneene. Prețurile sunt extrem de mari, astfel că doar șeicii și bogații își permit să mănânce la acest restaurant.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC