Meciul de adio al Generației de Aur. Toate detaliile despre partida de gală de pe Arena Națională / Vor fi și restricții de trafic

Meciul de adio al Generației de Aur. Toate detaliile despre partida de gală de pe Arena Națională / Vor fi și restricții de trafic
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES

Generația de Aur se pregătește pentru „meciul de adio”, un eveniment menit să îi aducă laolaltă pe teren, pentru ultima oară, pe jucătorii care au creat cele mai importante momente din istoria echipei naționale de fotbal.

Meciul de adio al Generației de Aur, sâmbătă seară, pe Arena Națională

Sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, Generația de Aur va înfrunta o selecționată alcătuită din foști colegi ai „tricolorilor” de la echipele la care au jucat în străinătate, potrivit Sport.ro.

Lotul României

  • Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
  • Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)
  • Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
  • Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
  • Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint
  • Medic: Pompiliu Popescu

Lotul echipei World Stars

  • Portari: Dida, Frey
  • Fundași: Maicon, Candela, Fernando Couto, Panucci, Juanito Gutierrez, Paul Bodin, Kobiashvilli, Miroslav Djukic
  • Mijlocași: Rivaldo, Giovanni, Litmanen, Gokhan Inler, Christian Karembeu, Giorgios Karagounis, Edmilson, Marcos Senna, Christian Zaccardo
  • Atacanți: Nuno Gomez, Hristo Stoichkov, Goran Pandev, Javier Saviola
  • Antrenor: Jose Mourinho

Restricții de trafic și trasee modificate pentru autobuze și troleibuze STB

Pe perioada de desfășurare a meciului anumite linii de transport public vor funcționa pe trasee modificate, conform anunțului făcut de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), transmite Agerpres.

Circulația rutieră va fi restricționată pe bd. Pierre de Coubertin, pe segmentul dintre str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion.

Circulația troleibuzelor și autobuzelor de pe liniile 86, 90, 104 și 143 va fi modificată, începând de la ora 16.

Troleibuzul 86 va merge pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzul 90 va circula pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzul 104 va circula pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” şi intersecţia Şos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual.

Autobuzul 143 va circula pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului”, aferent liniilor 69, 85 şi 382, cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)