Meciul Belgia-Suedia, abandonat definitiv după ce doi fani ai scandinavilor au fost omorâți într-un atac armat la Bruxelles

Publicat: 16 10. 2023, 23:54
Sursa foto: Twitter (X) - Total Football @TotalFootbol

Meciul dintre Belgia și Suedia, din preliminariile Campionatului European din 2024, a fost abandonat definitiv, după ce s-a aflat că doi fani au fost uciși în timpul unui atac armat pe străzile din Bruxelles.

După pauză, partida dintre Belgia și Suedia, din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2024, a fost întreruptă, în urma evenimentului tragic care a avut loc în seara de luni, 16 octombrie, la Bruxelles.

Partida Belgia-Suedia, abandonată oficial

Meciul a început la ora programată (21:45) pe King Baudoin Stadium, iar la pauză, când s-a intrat la egalitate, scor 1-1, jucătorii Suediei au aflat de tragicul eveniment și au refuzat categoric să reia jocul, potrivit eurosport.ro.

Chiar dacă inițial se credea că meciul va fi reluat, în urma unei ședințe de urgență, suedezii au hotărât că nu mai e loc de fotbal în această seară.

Potrivit surselor străine, fanilor Suediei nu li s-a permis să plece de pe stadion, iar numărul forțelor de ordine din jurul arenei a fost suplimentat.