Marius Șumudică, ieșire nervoasă la adresa reporterilor: „Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată! Mi-e scârbă să mai vorbesc”

Publicat: 12 11. 2023, 17:08
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Flaviu Buboi

Marius Șumudică a revenit în țară după o nouă victorie cu Gaziantep, dar parcursul tot mai bun al echipei sale nu pare să-i fi îmbunătățit starea de spirit. Ajuns pe Aeroportul Otopeni, el s-a luat la ceartă cu reporterii din cauza întrebărilor pe care aceștia le puneau.

Șumudică, supărat pe jurnaliști

„Sunt obosit după drum, cu stresul… e greu când iei o echipă de pe ultimul loc, cu zero puncte, și obții 5 victorii în 8 meciuri. E OK, dar deocamdată nu am realizat nimic. Important este să rămânem în prima ligă, să facem cât mai multe puncte”, a spus Marius Șumudică, potrivit Adevărul.

El a început apoi să le reproșeze reporterilor o parte din articolele pe care jurnaliștii români le-au preluat din presa sportivă turcă: „În România am văzut că scrieți că mă demit… voi asta știți să faceți, asta sunteți pregătiți. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro… dar voi calculaserăți doar mânecile și fermoarul. Că am pantofi roșii, de parcă culoarea roșie nu mai există. Dar asta, asta scrieți voi în România”.

Șumudică, nervos: Mă întrebați niște tâmpenii!

El s-a enervat apoi iar după ce a fost întrebat dacă n-ar trebui ca Iordănescu să mizeze pe Drăguș în atac, în meciurile contra Israelului și a Elveției, dată fiind forma sa bună din ultima perioadă: „Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată. Cum să vin eu acum, ce să-i spun lui Iordănescu, ”bagă-l pe Drăguș că e al lui Șumudică”? Iordănescu răspunde, el este antrenor și decide. Îmi puneți niște întrebări care nu își au rostul și creează polemică. Mă întrebați niște tâmpenii, mi-e și scârbă să mai vorbesc”.