„Marius Șumudică este pentru lumea antrenorilor ce este George Simion pentru lumea politică”. Reacția lui Mihai Mironică după derby-ul dintre FCSB și Rapid

„Marius Șumudică este pentru lumea antrenorilor ce este George Simion pentru lumea politică”. Reacția lui Mihai Mironică după derby-ul dintre FCSB și Rapid
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Flaviu Buboi

Marius Șumudică este pentru lumea antrenorilor ce este George Simion pentru lumea politică, spune jurnalistul Mihai Mironică într-un editorial pentru GSP după remiza din derby-ul dintre FCSB și Rapid.

Marius Șumudică, comparat cu George Simion

Mihai Mironică l-a criticat pe antrenorul Rapidului pentru „spectacolul pe care l-a dat în fața peluzei rapidiste” la finalul remizei de pe Arena Națională.

„Era o sărbătoare de parcă Rapid tocmai ce o eliminase pe FCSB din sferturile Europa League, nu după un egal smuls eroic cu 35% posesie. Cristiano Bergodi o învingea pe FCSB în serie, dar fanii nu-l agreau, ei și-l doreau pe Șumudică. Pentru tot acest ritual care n-are nicio legătură cu meseria de antrenor, ci cu statutul de ultras ajuns pe banca tehnică. Marius Șumudică este pentru lumea antrenorilor ce este George Simion pentru lumea politică”, spune jurnalistul.

Mironică a continuat să îl critice pe Șumudică

Mihai Mironică spune că „mișcaera cu degetul e cea cu care câștigă peluza” antrenorul Rapidului.

„Acel deget mijlociu pe care Șumudică și l-a băgat în gură și în timpul meciului de aseară, gest pe care l-a tot făcut de-a lungul timpului în diverse partide, este mișcarea tactică cu cel mai mare succes în ochii fanilor. Nu defensiva cu 3 centrali, nu jocul pe bandă cu Petrila, ci mișcarea cu degetul e cea cu care câștigă peluza”, a adăugat Mironică.

„Șumudică este un antrenor banal ca rezultate în istoria Rapidului, un fost jucător care nu prinde clasamentul primilor 50 de fotbaliști din istoria clubului alb-vișiniu, dar este cel mai popular om în Giulești pentru această «geacă» confecționată din gesturi adorabile pentru peluză, inclusiv înjurarea în public a rivalei, cu care acoperă rezultatele banale de pe teren”, a mai afirmat jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`