Marius Șumudică a făcut spectacol la ultimul meci din Turcia. Fanii au aflat prețul piperat al hanoracului purtat de antrenorul român (VIDEO)

Publicat: 08 11. 2023, 18:00
captură YouTube / beIN SPORTS Türkiye

Marius Șumudică a atras toate privirile la ultimul meci al echipei sale, iar turcii i-au analizat inclusiv vestimentația.

Echipa românului, Gaziantep, a câștigat cu Rizespor, scor 2-0, dar Marius Șumudică a fost eliminat în minutul 57 și a devenit antrenorul cu cele mai multe cartonașe roșii din istoria campionatului Turciei.

Fanii au aflat prețul hanoracului purtat de Marius Șumudică

Trimis în tribune de arbitru, incandescentul Șumi a făcut spectacol, cu cântece și dans, dar nu numai atitudinea lui s-a făcut remarcată. Fanii i-au analizat inclusiv hanoracul purtat la această partidă.

Microbiștii turci au căutat și au aflat că hanoracul antrenorului român era de la brandul Marcelo Burlon și costă 1.142 de euro, potrivit GSP.

Îmbrăcămintea lui Șumudică a intrat în atenția presei din Turcia și cu alte ocazii. Pe 21 octombrie, după victoria cu Antalyaspor, jurnaliștii de la „Extre Futbal” spuneau că tehnicianul a făcut „o alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea”.

Gaziantep este pe 13 în Turcia, cu 12 puncte după 11 runde, iar sâmbătă va juca la Alanyaspor, ocupanta poziției a 15-a.