Marian Drăgulescu: Toată lumea a văzut că Sabrina Voinea n-a ieșit de pe covor și tocmai de aceea nu înțeleg de ce n-au reparat greșeala pe loc. Părerea mea e că nu a fost o greșeală care să să favorizeze vreun sportiv (VIDEO)

Publicat: 06 08. 2024, 19:09
Actualizat: 07 08. 2024, 00:10
Marian Drăgulescu. Sursa foto: Captură video - un PODCAST misto By Bursucu' / YouTube

Fostul campion olimpic Marian Drăgulescu e de părere că dacă Sabrina Voinea chiar a fost nedreptățită de arbitre la sol, la Jocurile Olimpice, acest lucru nu s-a făcut pentru a fi favorizată o altă sportivă, ci pur și simplu s-a întâmplat. Drăgulescu mai spune că, din ce a văzut pe imagini, Voinea nu pare să fi călcat în afara covorului, așa cum au văzut arbitrele. Totuși, fostul campion olimpic e sceptic că România va primi o medalie după reanalizarea cazului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Andreea Moraru.

Marian Drăgulescu, reacție în scandalul de la gimnastică, de la Jocurile Olimpice

„Sunt două lucruri diferite. Subiectivismul și cum vede fiecare arbitru, că de asta e acea variațiune de +/-3 zecimi. Un arbitru poate să vadă cu o zecime o greșeală, altul să vadă că e o greșeală de 3 zecimi. Una e să vorbim de subiectivism și alta e să vorbim dacă a ieșit afară (Sabrina Voinea) sau n-a ieșit afară. Aici nu e de subiectivism, asta e clar o greșeală care trebuia corectată.

Și eu am văzut și toată lumea a văzut că n-a ieșit (de pe covor) și tocmai de aia nu înțeleg de ce n-au reparat greșeala pe loc, aici e problema”, a declarat Marian Drăgulescu.

Întrebat ce șanse avem să primim medalia după reanalizarea cazului, acesta a răspuns: „Retroactiv, mai greu să se întâmple ceva și știu că și arbitrii care comit astfel de greșeli sunt sancționați, dar din punct de vedere al sportivului nu-l încântă, nu-l ajută cu nimic”.

Drăgulescu: Nu a fost o greșeală care să favorizeze un sportiv

„Părerea mea e că nu a fost o greșeală care să ajute sau să favorizeze un sportiv. De ce? Pentru că americanca dacă era să rateze, să cadă în fund la o linie, greșeala tot rămânea acolo, zecimea în plus tot n-o primea Sabrina. Venea pe 4, nu pe 5, dar greșeala tot era acolo și nu era corect față de ea”, a mai afirmat Marian Drăgulescu.