Marcel Ciolacu merge la FCSB – Dinamo, meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf. Informații din culise

Publicat: 22 07. 2023, 18:46
Actualizat: 23 07. 2023, 00:11
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, va fi în tribune sâmbătă seară, pe „Arcul de Triumf”, la derby-ul FCSB – Dinamo, informează GSP, care citează mai multe surse.

Ciolacu, în tribune la meciul FCSB – Dinamo

Aceleași surse mai afirmă că premierul n-a vrut să stea în zona VIP sau la vreuna dintre lojele stadionului, urmând să stea în Tribuna I.

Tocmai din acest motiv, reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază (SPP) și-au făcut apariția devreme în stadion, pentru un control pirotehnic.

În jurul orei 16:25, s-a încheiat inspecția în zona de stadion pe care o va ocupa premierul, mai informează GSP.

Ciolacu a trimis Corpul de control la CSA Steaua

Zilele trecute, Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua pentru a face verificări cu privire la modul în care e administrat stadionul Ghencea. Asta după ce Clubul Sportiv al Armatei a refuzat să permită desfășurarea meciului FCSB – Dinamo pe acest stadion.

„Stadioanele sunt ale statului și trebuie să le punem la dispoziția sportivilor. (…) Nu poți să te exprimi la TV despre o bază a statului român sau despre o echipă plătită de un minister (CSA Steaua). Trebuie să avem bun simț și să intrăm într-o logică care să ducă la performanță în sport, nu la discuții între conducători. (…)

Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici să strici lucruri, din ambiții personale, vă anunț că nu voi permite nimănui să facă acest lucru, nu doar dlui Talpan”, a spus Ciolacu vineri.