Marca: Vinicius nu participă la Gala Balonului de Aur. Totul indică faptul că nu el este câștigătorul

Publicat: 28 10. 2024, 16:17
Actualizat: 28 10. 2024, 16:19
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Marcio Machado

Real Madrid și-a anulat călătoria la Paris pentru Gala Balonului de Aur, inclusiv Vinicius, ceea ce lasă de înțeles că brazilianul nu a câștigat prestigiosul premiu individual, susține Marca.

Vinicius și Real Madrid nu participă la Gala Balonului de Aur

Marca, o publicație apropiată de Real Madrid, s-a numărat printre primele voci care anunțau că principala distincție individuală din fotbal va ajunge la Vinicius. Acum, jurnaliștii spanioli spun că „los blancos” și-au anulat călătoria la Paris, acolo unde se va desfășura gala de luni seară.

„Totul indică faptul că brazilianul nu este câștigătorul. Reflectoarele se îndreaptă spre Rodri”, scrie Marca.

Primul an fără un favorit cert după multă vreme

Vinicius Junior și Real Madrid vin după un sezon în care au cucerit Liga Campionilor și campionatul Spaniei, cu brazilianul jucând un rol central în performanța clubului din capitala Regatului.

Chiar și așa, fără Messi și Ronaldo în prim-plan, au existat o mulțime de speculații despre numele viitorului câștigător al Balonului de Aur.

Pentru Rodri, principala performanță a sezonului a fost câștigarea EURO 2024 cu naționala Spaniei. Dintre numele vehiculate, Dani Carvajal este singurul care se poate lăuda atât cu EURO 2024, cât și cu Liga Campionilor. În plus, fundașul lui Real Madrid a și marcat în finala Ligii, fiind declarat jucătorul meciului.