MApN, solicitare către FRF. CSA Steaua vrea să joace sub numele de „Steaua București”

Publicat: 22 05. 2024, 14:14
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ministerul Apărării Naționale i-a informat pe suporterii lui CSA Steaua că a transmis o solicitare către Federația Română de Fotbal astfel încât, din ediția viitoare a Ligii 2, echipa să joace sub numele de Steaua București.

MApN a transmis o solicitare către FRF

Asociația Steliștilor 1947 a dezvăluit un răspuns din partea MApN, care afirmă în document că a formulat o solicitare către FRF.

„În legătură cu solicitarea dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că a fost trimisă o solicitare Federației Române de Fotbal pentru ca echipa să evolueze, din ediția viitoare de campionat, sub numele de Steașa București”, afirmă MApN, conform documentului distribuit pe rețelele sociale de AS 47, o organizație a suporterilor steliști.

AS47: Puteți să ne spuneți doar „Steaua București”

AS47 le-a mulțumit ironic „suporterilor de la FC Fcsb”.

„Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem. Gata doar cu „CSA”! Puteți să ne spuneți doar «Steaua București», așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF”, a declarat AS47 în postarea în care a distribuit răspunsul primit de la MApN.