Manchester United a fost umilită de Liverpool în clasicul Angliei, scor 7-0

Publicat: 05 03. 2023, 20:20
Actualizat: 06 03. 2023, 01:34
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Peter Byrne

Liverpool a învins-o cu un fabulos 7-0 pe Manchester United, duminică, și s-a apropiat de primele patru clasate din Premier League, la capătul unei partide ce le va da cu siguranță „cormoranilor” un cu totul alt tonus pentru restul sezonului.

Manchester United, umilită de Liverpool pe Anfield, scor 7-0

Prima repriză a fost destul de echilibrată și ambele echipe au avut ocazii de a înscrie, iar prima care a punctat a fost Manchester United, însă reușita lui Casemiro a fost anulată din cauza unui offside. Până la urmă, scorul a fost deschis de Liverpool, în minutul 43, prin Cody Gakpo, omul adus în această iarnă pentru a întări ofensiva lui Jurgen Klopp.

Repriza secundă s-a desfășurat într-un registru halucinând, cu Liverpool dând lovitură după lovitură, într-o prestație care a amintit mai degrabă de parcursul său din sezonul trecut decât de cel actual, când „cormoranii” se chinuie să prindă Top 4 și sunt la un pas de a fi eliminați din Liga Campionilor.

Celelalte goluri ale vicecampioanei en-titre din campionatul Angliei au fost înscrise de Nunez (47`, 66`), Gakpo (50`), Salah (66`, 83’) și Firmino (88`).

Cu această victorie, Liverpool a urcat pe poziția a 5-a în Premier League și este la doar trei lungimi de ocupanta locului 4, Tottenham, care are și un meci în plus. United e pe 3, la șapte puncte de „cormorani”.