Mai jos de atât nu se putea! CSA Steaua, retrogradare istorică în liga a doua / „Militarii” merg în eșalonul secund, după o serie antologică în fața singurei echipe 100% privată din prima ligă, Laguna Sharks București

Publicat: 11 05. 2023, 23:48
Actualizat: 12 05. 2023, 00:31
Sursa foto: Facebook - Baschet Club Laguna Sharks

CSA Steaua a pierdut meciul decisiv contra echipei private din prima ligă de baschet, Laguna Sharks București, scor 73-74, iar în urma acestui eșec echipa din Ghencea a retrogradat în eșalonul secund al baschetului masculin românesc.

CSA Steaua, retrogradată în Liga 2 de Laguna București

În ultimul deceniu, „Militarii” au devenit o prezență constantă în play-off. Ultimele sezoane au fost modeste, culminând cu retrogradarea uluitoare din acest an, potrivit gsp.ro.

Meciul de astăzi a avut loc în sala „Mihai Viteazul” din București și a avut o desfășurare incredibilă. Ambele echipe au condus, iar Steaua a intrat cu un avantaj de 3 puncte în ultimul minut, scor 73-70.

De la învingători, remarcați s-au făcut Devin Jameel Cooper, cu 15 puncte, Aleksandr Fevadze, cu 13 puncte, Raheem Lovell Johnson, cu 10 puncte și Radu Paliciuc, cu 10 puncte.

Pentru CSA Steaua au punctat: James Anthony Farr, cu 18 puncte, Branislav Vujadinovic, cu 14 puncte, Titus Nicoară, cu 12 puncte și Karlo Vragovic, cu 15 puncte.

„De necrezut. Steaua București-Laguna Sharks 73-74 (35-35). Din nefericire, pierdem în partida decisivă, după un meci interzis cardiacilor. Am condus cu 73-72, am avut două libere, însă mingea s-a încăpățânat să intre în coș.

A fost un sezon, în care am suferit enorm, un sezon în care s-au accidentat rând pe rând, cei mai importanți jucători. Din toamnă, o luăm de la capăt în liga a doua, iar titlul câștigat la Under 18 ne arată că baschetul stelist are resurse”, a transmis Steaua București pe Facebook.