Luis Garcia explică de ce l-a adus pe Ianis Hagi pe teren în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia

Luis Garcia explică de ce l-a adus pe Ianis Hagi pe teren în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia
Foto: Hepta - Zuma Press / Richard Callis

Antrenorului de la Alaves a explicat de l-a adus pe teren pe Ianis Hagi  în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia.

Deși existau zvonuri că românul ar urma să fie titular, mai ales după ce a primit numărul 10, Hagi JR. a fost introdus abia în minutul 87 la debutul pentru Alaves. Întrebat de ce a luat această decizie la finalul partidei, tehnicianul iberic a explicat că românul mai are foarte multe de învățat.

„Creşte în pregătire de la o zi la alta, totuşi îi lipsesc automatismele şi alte lucruri”, a declarat Luis Garcia, antrenorul lui Alaves, după victoria cu Valencia, potrivit prosport.ro.

Alaves s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Valencia cu scorul de 1-0, grație unui autogol semnat de Cenk Ozkacar în minutul 6. Formația lui Gică Hagi a ratat și o lovitură de la 11 metri în minutul 5, prin Kike Garcia.
Echipa antrenată de Luis Garcia ocupă locul 10 în clasamentul din La Liga, cu 6 puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece