Low, selecționerul Germaniei, taxat pentru un nou gest controversat. Ce a făcut acesta de i-a amuzat teribil pe fani (VIDEO)

Low, selecționerul Germaniei, taxat pentru un nou gest controversat. Ce a făcut acesta de i-a amuzat teribil pe fani (VIDEO)
foto: express.co.uk

Low, selecționerul Germaniei, a fost prins pe picior greșit în timp ce făcea niște gesturi scârboase, și nu o dată, ci este a patra oară când se întâmplă.

Selecționerul a fost filmat de această dată în timpul meciului cu Slovacia când stătea pe bancă și își mirosea transpirația, arată sport.ro.

Gestul selecționerului Germaniei din timpul meciului cu Slovacia

#DIRECT_ONE_k48c4u#

Nu se știe cu exactitate dacă deodorantul își făcuse treaba.

Un alt gest indiscret pentru care a fost tras la răspundere, s-a întâmplat în timpul meciului cu Ucraina și la antrenamentul de după.

"E un gest involuntar". Low și-a cerut scuze și a promis că nu mai face, dar nu s-a ținut de cuvânt

#DIRECT_ONE_euk69e#

Selecționerul Germaniei spune că e un gest involuntar, facut în momente de adrenalină și concentrare. Low și-a cerut scuze și a promis că nu se va mai repeta.

"Am văzut imaginile, uneori faci lucruri inconștient. Nu știam că lumea îi oferă atâta atenție. S-a întâmplat și îmi pare rău. Cand ești plin de adrenalină și te concentrezi, se intamplă uneori lucrururi pe care nu le controlezi. Încerc să mă comport diferit, o să încerc să ma comport altfel de acum încolo", a declarat Low înainte să fie filmat în timpul meciului cu Slovacia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)