Lionel Messi, fluierat și huiduit de fanii PSG: „Nu sunt de acord că Leo e într-o eclipsă de formă”

Publicat: 03 04. 2023, 13:28
Actualizat: 03 04. 2023, 14:09
Sursa Foto: Instagram/ @leomessi

Lionel Messi a trecut prin clipe dificile, după ce a avut parte de un tratament oribil din partea fanilor PSG.

Starul argentinian a fost fluierat şi huiduit pe Parc des Princes, în înfrângerea cu Lyon, scor 0-1.

Messi a fost fluierat și huiduit

După ce în eşecul cu Rennes, 0-2, înainte de pauza generată de meciurile internaţionale, Messi a fost contestat aspru de propriii fani, aseară am asistat la scene similare la Paris.

Starul lui PSG a fost fluierat şi huiduit ca şi cum ar fi fost cel mai detestat rival, în înfrângerea cu Lyon, susţinătorii formaţiei din capitala Franţei considerând că acesta nu e deloc interesat să dea 100% pentru formaţia pariziană. Dacă la naţională joacă fantastic, randamentul său la echipa de club a scăzut dramatic după Mondial, iar acest lucru nu a trecut neobservat.

Christophe Galtier nu împărtăşeşte viziunea suporterilor sau a jurnaliştilor, care au punctat la conferinţa de presă de după meci că sud-americanul a fost printre cei mai slabi de pe teren.

„E utopic să vrem asta”

„Nu sunt de acord că Leo e într-o eclipsă de formă. Nu împărtăşesc această opinie şi trebuie să ştiţi că în momentele importante el e un fotbalist decisiv, a demonstrat asta de prea multe ori ca să mai discutăm. E cât se poate de nedrept să fie fluierat, a făcut foarte multe pentru noi în prima parte a sezonului.

Nu putem să ne aşteptăm ca el să fie la cel mai înalt nivel meci de meci, e utopic să vrem asta. Din punctul meu de vedere nu a făcut nici în această seară un meci rău. Ok, poate a pierdut unele baloane şi a făcut câteva greşeli, dar am jucat împotriva unei formaţii care a avut o densitate foarte bună în propria jumătate şi a fost greu să îi desfacem. Nu putem să ne aşteptăm ca mereu Leo să facă totul pe teren”, a spus Galtier după disputa cu Lyon, potrivit eurosport.ro.