Leonard Doroftei a sărit să-l bată pe Cătălin Bordea, după o glumă cu Lucian Bute: „Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo”

Publicat: 02 04. 2023, 18:34
Sursa foto: Captură YouTube/ Damian Draghici

Leonard Doroftei a sărit să-l bată pe Cătălin Bordea după ce acesta, la un spectacol, a făcut glume pe seama sa și a lui Lucian Bute. Incidentul s-a petrecut acum mai mulți ani, când se zvonea că Bute i-ar fi făcut ochi dulci Monicăi, soția lui Doroftei. Bordea a relatat episodul acum, în podcastul lui Damian Drăghici.

Cătălin Bordea a povestit cum a sărit Leonard Doroftei să-l bată

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare.

Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu ”Bute e mai frumos”. Când a văzut, a cedat”, a povestit Cătălin Bordea, citat de GSP.

Leonard Doroftei și Lucian Bute au fost certați mult timp, dar au îngropat securea războiului

GSP amintește că, prin anii 2003-2004, se zvonea că Bute i-ar fi făcut ochi dulci Monicăi, soția lui Doroftei, ei locuind și atunci în Canada.

Doroftei a negat, însă, că acest lucru s-ar fi întâmplat: „La noi a fost dragoste la prima vedere şi nu se pune problema, suntem o familie fericită”.

Între cei doi au existat mai multe tensiuni, dar în urmă cu trei ani au decis să îngroape securea războiului. Amândoi locuiesc acum în Canada.