Lăcătuș și Mutu s-au luat bătaie în pauza unui meci Steaua-Dinamo: „Dădeam cu toții cu picioarele”

Publicat: 26 06. 2023, 14:40
Foto: Facebook @ Adrian Mutu

Omul de afaceri Valentin Sălăgean, o persoană cu importante conexiuni în lumea fotbalului românesc, apropiat de Steaua în anii 1990, a povestit episodul în care Marius Lăcătuș (59 de ani) și Adrian Mutu (44) s-au luat la bătaie la pauza unui meci Steaua – Dinamo, scor 1-1, în urmă cu 24 de ani.

Meciul s-a încheiat la egalitate, chiar dacă a fost scandal la pauză

Partida la care Sălăgean face referire s-a disputat pe data de 24 octombrie 1999, în Ghencea și s-a încheiat la egalitate, 1-1. Adrian Mutu a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 8, iar Laurențiu Roșu a egalat pentru Steaua, în minutul 60, arată GSP.

„Eu făceam ce voiam la fiecare meci. Așa m-am împrietenit cu Adi Mutu. Mutu s-a luat la bătaie cu Lăcătuș, la un Steaua – Dinamo, scor 1-1.

I-am dat puțin pe culoar pe acolo, pe la spate, lui Mutu. În îmbrânciturile alea dădeam toți, cu unii înalți, cu picioarele pe acolo.

Și seara, la Ioanițoaia (n.r. – la „Procesul etapei”), zice Mutu: «Mi-a dat unul, pe la spate, una. Nici nu știu cine e ăla, nu l-am văzut în viața mea».

Și pe urmă, când i-am zis lui Mutu, el spune: «A, tu erai? Mama ta… Mi-ai dat una la picioare». Și i-am zis: «Păi, bă, îl luasei pe Lăcă!».