Lăcătuș și Mutu s-au luat bătaie în pauza unui meci Steaua-Dinamo: „Dădeam cu toții cu picioarele”

Lăcătuș și Mutu s-au luat bătaie în pauza unui meci Steaua-Dinamo: Dădeam cu toții cu picioarele
Foto: Facebook @ Adrian Mutu

Omul de afaceri Valentin Sălăgean, o persoană cu importante conexiuni în lumea fotbalului românesc, apropiat de Steaua în anii 1990, a povestit episodul în care Marius Lăcătuș (59 de ani) și Adrian Mutu (44) s-au luat la bătaie la pauza unui meci Steaua – Dinamo, scor 1-1, în urmă cu 24 de ani.

Meciul s-a încheiat la egalitate, chiar dacă a fost scandal la pauză

Partida la care Sălăgean face referire s-a disputat pe data de 24 octombrie 1999, în Ghencea și s-a încheiat la egalitate, 1-1. Adrian Mutu a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 8, iar Laurențiu Roșu a egalat pentru Steaua, în minutul 60, arată GSP.

„Eu făceam ce voiam la fiecare meci. Așa m-am împrietenit cu Adi Mutu. Mutu s-a luat la bătaie cu Lăcătuș, la un Steaua – Dinamo, scor 1-1.

I-am dat puțin pe culoar pe acolo, pe la spate, lui Mutu. În îmbrânciturile alea dădeam toți, cu unii înalți, cu picioarele pe acolo.

Și seara, la Ioanițoaia (n.r. – la „Procesul etapei”), zice Mutu: «Mi-a dat unul, pe la spate, una. Nici nu știu cine e ăla, nu l-am văzut în viața mea».

Și pe urmă, când i-am zis lui Mutu, el spune: «A, tu erai? Mama ta… Mi-ai dat una la picioare». Și i-am zis: «Păi, bă, îl luasei pe Lăcă!».

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:43 - Adrian Cozma: Planul de industrializare al lui Marcel Ciolacu este vechea poantă a PSD-iștilor, se dau săraci și după sunt primiii la cumpărat întreprinderi. Stranie coincidența că exact acum aflăm că Viktor Orban dorește să facă achiziții în România (VIDEO)
12:37 - Prințesa Diana a refuzat să poarte roz și „a smuls corsetul” unei rochii, spune designerul John Galliano
12:33 - Cine a pus la cale exploziile pagerelor și a waklie-talkie-urilor grupării Hezbollah. Zeci de persoane au fost ucise
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”