Jurgen Klopp a confirmat că pleacă de la Liverpool: „Este un șoc” (VIDEO)

Publicat: 26 01. 2024, 13:04
Foto: Hepta - DPA Images / Nick Potts

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a anunțat că va face un pas în spate la finalul sezonului 2023-2024, conform comunicatului transmis vineri pe site-ul clubului englez.

6 trofee majore pentru Liverpool în era Klopp

Antrenorul german este din octombrie 2015 la cârma lui Liverpool, cu care a câștigat șase trofee majore, inclusiv Liga Campionilor și Premier League.

Miercuri seară, Jurgen Klopp și Liverpool și-au asigurat prezența într-o nouă finală, în Cupa Ligii Angliei, după un 3-2 la general într-o dublă manșă cu Fulham. În plus, „cormoranii” sunt primii în Premier League.

Jurgen Klopp a confirmat că pleacă la finalul sezonului

Klopp a înștiințat clubul cu privire la decizia sa. Odată cu el, vor pleca de la Liverpool și asistenții Pepijn Lijnders și Peter Krawietz.

„Pot înțelege că este un șoc pentru o mulțime de oameni în acest moment, când o auziți pentru prima oară, dar în mod evident pot să o explic – sau cel puțin să încerc să o explic. Iubesc absolut tot ce este legat de acest club, iubesc tot ce este legat de acest oraș, iubesc tot ce este legat de suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc staff-ul. Iubesc totul. Însă faptul că tot iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea corectă.

Chestia e că rămân, cum să zic, fără energie. Nu am nicio problemă în acest moment, evident, știam de multă vreme că va trebui să fac anunțul la un moment dat, dar sunt absolut în regulă în acest moment. Știu că nu pot să duc treaba asta la infinit”, a declarat Jurgen Klopp într-un comunicat pentru site-ul clubului.