Judoka român Alex Bologa a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice

Judoka român Alex Bologa a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice
Alex Bologa. Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român / Facebook

Judoka român Alex Bologa a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Paris, la categoria J1, sub 73 kg. El l-a învins în finală pe kazahul Yergali Shamey, cu 10-0.

Alex Bologa, aur la Jocurile Paralimpice

„Aur paralimpic pentru Alex Bologa!

Judoka român a câștigat aurul la Jocurile Paralimpice Paris 2024 după o luptă admirabilă, încheiată prin ippon, împotriva sportivului Yergali Shamey (Kaz). Scor 10-0.

Bravooo, Alex! felicitări, după două medalii de bronz la Rio 2016 și Tokyo 2020 a venit aurul! Felicitări, antrenorului Tamas Gergely!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român, într-o postare pe Facebook.

România este deocamdată pe locul 56 în clasamentul pe naţiuni la această ediție a Jocurilor Paralimpice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Ce părere are despre România un italian stabilit în Sibu? „Au încercat să mă trateze acolo ca un sclav”
23:04 - De ce nu se dă mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur. Explicația lui Raed Arafat
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”