Jucătoarea de tenis Naomi Osaka a născut o fetiţă

Publicat: 12 07. 2023, 10:25
Foto: Hepta - Zuma Press / Karla Kinne

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a devenit mamă. Fostul număr 1 mondial a născut o fetiță, informează wtatennis.com.

Osaka (25 de ani) s-a luptat cu depresia în ultimii ani, iar din septembrie 2022 nu a mai participat la niciun turneu din circuitul WTA. Fostă nr. 1 mondial, ea se află acum pe locul 436 în clasamentul WTA.

Naomi Osaka a adus pe lume o fetiță

Osaka și prietenul ei, rapperul Cordae, au anunțat în ianuarie că vor deveni părinți.

„Abia aștept să mă întorc pe teren, dar iată o actualizare de viață pentru anul 2023. Ultimii ani au fost cel puțin interesanți, dar am învățat că momentele cele mai provocatoare din viață pot fi și cele mai distractive. Aceste luni pe care le-am petrecut departe de sport mi-au oferit o nouă dragoste și apreciere pentru jocul pentru care mi-am dedicat viața”, susținuse Osaka la vremea respectivă.

În iunie, ea a confirmat că primul ei copil va fi o fetiță: „O mică prinţesă este pe drum”.

„Am aflat (că voi avea un copil) și mi-am zis: ”OK, sigur o să fiu o jucătoare mai bună după asta!”. Mă face să-mi dau silința mai mult și să devin mai bună. Vreau să încerc să câștig la Jocurile Olimpice de anul viitor. Mă face să fiu foarte entuziasmată să revin în sport”, spusese Naomi Osaka într-un interviu televizat acordat fostului jucător ATP Shuzo Matsuoka.

Sportiva japoneză a adus acum pe lume o fetiță, într-o clinică din Los Angeles.