Jucătoarea de tenis Alisa Kleybanova a anunțat că are cancer

Jucătoarea de tenis Alisa Kleybanova a anunțat că are cancer

Jucătoarea rusă de tenis Alisa Kleybanova, care a împlinit vineri 22 de ani, a anunţat că suferă de cancer, respectiv de maladia Hodgkin, informează AFP. „Astăzi îmi sărbătoresc ziua de naştere şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele minunate. Nu am scris nimic de mult timp pentru a explica absenţa mea de pe terenul de tenis, astfel că o fac acum. Pentru mine nu este un moment uşor. Nu prea am avut noroc în ceea ce priveşte sănătatea. Am un limfom Hodgkin, un fel de cancer. Urmez un tratament în Italia şi totul decurge bine, însă este nevoie de multă răbdare şi trebuie să fiu puternică pentru a putea trece peste acest moment. Vestea bună este că, după mai multe luni de tratament, mă simt mai bine, există şanse ca eu să revin pe terenurile de tenis”, a declarat vineri Kleybanova.

Alisa Kleybanova a ajuns în top 20 WTA după turneul de la Dubai din luna februarie, însă nu a putut participa la Roland Garros şi Wimbledon din cauza bolii.

Sportiva rusă a câştigat două turnee WTA, Kuala Lumpur în 2010 şi Seul în 2008, şi a ajuns până în turul patru la Wimbledon în 2008 şi la Open-ul Australiei în 2009.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`