Iubita lui David Popovici a plâns de bucurie după finala olimpică de la 200 m liber. Extaz total în tribunele arenei de la Paris (FOTO)

Publicat: 30 07. 2024, 11:06
Foto: Inquam Photos / George Călin

David Popovici a cucerit medalia de aur în cadrul probei olimpice de 200 m liber, iar la triumful fenomenalului înotător român a asistat și iubita lui, Taisia Nițuleasa. Tânăra a trăit cursa cu sufletul la gură și avea ochii în lacrimi de bucurie la final.

Iubita lui David Popovici a plâns de bucurie

Taisia Nițuleasa a fost prezentă în tribunele arenei de la Paris și a postat pe Instagram, la story, un videoclip scurt în care părea să aibă ochii în lacrimi de bucurie.

Sursa foto: Instagram @taisianituleasa

Tânăra a postat și o fotografie cu iubitul ei, care purta cu mândrie aurul olimpic la gât.

Sursa foto: Instagram @taisianituleasa

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, dar au fost destul de discreți și au evitat aparițiile publice. Taisia învață la SNSPA și practică dans de performanță, fiind și ea pasionată de sport, potrivit Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram @taisianituleasa

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat. Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios (…) O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament”, declara David Popovici în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast.

Urmează proba-regină a natației

Sportivul lui CS Dinamo este noul campion olimpic al probei de 200 m liber. David Popovici a cucerit aurul după o cursă fantastică, pe care a încheiat-o cu doar câteva sutimi avans față de rivalii săi.

Pentru primul campion olimpic la masculin din istoria înotului românesc urmează proba-regină a natației, cea de 100 m liber, acolo unde chinezul Pan Zhanle i-a doborât recordul mondial cu ocazia Campionatelor de la Doha din 2024.